VT Toolcleaner PDF Afdrukken E-mail

Het reinigingsmiddel VT Toolcleaner van VT-Trading is speciaal bedoeld voor het reinigen van vervuild stukadoorsgereedschap zoals hoekschopjes, spaantjes, schuurborden en nozzles. Het gaat hierbij om vervuiling met onder meer spack, cement of gips. Het gebruik is eenvoudig: het vervuilde gereedschap wordt in een bad met het reinigingsmiddel gedaan en is er de volgende ochtend schoon uit te halen.

Het biologische middel is – afhankelijk van de intensiviteit waarmee het wordt gebruikt – zo’n zes tot acht weken werkzaam. Naast het feit dat vervuiling door het gebruik van VT Toolcleaner minder blijft hangen (dit komt het stucwerk ten goede), bespaart de stukadoor ook geld omdat hij zijn gereedschap niet direct hoeft weg te gooien.

VT Cleaner is geschikt voor het reinigen van RVS en kunststof werkmaterialen die vervuild zijn met spack, cement, specie, beton of gips.
Het is in het bijzonder geschikt voor de stucadoor, de voeger, de tegelzetter, de vloerenlegger en de metselaar.

Can inhoud: 20 liter


PRODUCTEIGENSCHAPPEN

  • reinigt vervuilde oppervlakken zoals gips, spack en cement
  • maakt het gereedschap weer als nieuw
  • biologisch afbreekbaar

Bestellingen kunt u telefonisch of per Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. doorgeven.